Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Το Ε.Κ.Α.Β Ρόδου Και Τα Καραμαρίτεια Ψέμματα...ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!


Καραμαρίτης

Στις 4 Μαρτίου 2015, σε ενημέρωση τύπου που έδωσε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Καραμαρίτης, αναφέρθηκε και στα σχέδια της περιφέρειας για το Ε.Κ.Α.Β. 

Ας  δούμε λοιπόν τι δήλωσε:
«Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε σε προσλήψεις οδηγών και νοσηλευτών για τα ασθενοφόρα του   ΕΚΑΒ στη Ρόδο και όχι μόνο. Θα πρέπει πριν προχωρήσουμε   να αντιμετωπίσουμε θέματα που σχετίζονται με το θεσμικό πλαίσιο

Έτσι δεν θα παρουσιαστούν προβλήματα που μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση στο μέλλον.  Αυτός είναι ο λόγος που μαζί με τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο θα συναντηθούμε με τον υπουργό Υγείας κ. Π. Κουρουμπλή», δήλωσε ο κ. Νίκος Καραμαρίτης.

Στόχος της περιφερειακής αρχής είναι να τοποθετηθούν δύο  ασθενοφόρα για την κάλυψη των αναγκών σε Γεννάδι και  Έμπωνα. Πηγή


Είναι μια πολύ μεγάλη ενέργεια που θα υλοποιηθεί και η οποία κοστίζει πολλά χρήματα, όμως ο περιφερειάρχης είναι αποφασισμένος να την προχωρήσει αφού βέβαια λυθεί το θέμα του θεσμικού πλαισίου αλλά και των εντελομένων, ώστε να είναι όλα νόμιμα. Πηγή

Θα ήθελα να πληροφορήσω τον κ. Καραμαρίτη, <<Να μάθει πρώτα τι χρειάζεται για ένα ασθενοφόρο και μετά να το ζητήσει. Οδηγός χρειάζεται για τα φορτηγά, ταξί, κλπ. Νοσηλευτής για το νοσοκομείο. ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ>>. 


Είναι απόλυτα φυσιολογικό στη χώρα μας και δεν ενοχλεί κανέναν, ο κ. Καραμαρίτης να μην γνωρίζει ποιοι επανδρώνουν τα ασθενοφόρα. Ενοχλεί και είναι επικίνδυνο να προσπαθεί να δώσει λύση σε ένα θέμα στο οποίο δεν γνωρίζει πως αποκαλούνται οι εργαζόμενοι αυτής της υπηρεσίας. Και είναι ανήκουστο και πολύ λυπηρό, ένας άνθρωπος ο οποίος εργάζεται στον τομέα υγείας, τόσα πολλά χρόνια, να μην γνωρίζει ότι οι εργαζόμενοι στο Ε.Κ.Α.Β αποκαλούνται ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ.

Θα ήθελα λοιπόν, να τον ρωτήσω αν γνωρίζει που στεγάζεται το Ε.Κ.Α.Β Ρόδου.

Γιατί αν γνώριζε θα ήξερε ότι το τηλεφωνικό κέντρο στεγάζεται εδώ:Μέσα σε αυτό το κλουβί, που έχει παραχωρήσει το Γ.Ν.Ρόδου (Το Ε.Κ.Α.Β δηλαδή φιλοξενείται), λαμβάνονται αποφάσεις για τις ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΟΔΙΤΩΝ! 
Όπως σίγουρα δεν γνωρίζει ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η είσοδος στο τηλεφωνικό κέντρο οποιουδήποτε προσώπου δεν έχει εργασία.
Εδώ όμως δεν υπάρχει καν είσοδος!!!
Με αποτέλεσμα τις συνεχείς επιθέσεις από πολίτες που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν.Είναι απολύτως σίγουρο ότι δεν υπάρχει χώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη που να παρέχει στέγαση σε τέτοια άθλια κατάσταση σε μια τόσο σημαντική υπηρεσία.


Εσείς κ. Καραμαρίτη θα δουλεύατε σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον;

Την στιγμή που εδώ και ένα χρόνο έχει ανεγερθεί αυτό:


 Στο οποίο όπως βλέπετε έχει χαλάσει το απίστευτης έμπνευσης στέγαστρο του χώρου στέγασης των ασθενοφόρων

Βλέπετε κ. Καραμαρίτη ότι οι ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Α.Β αντιμετωπίζουν και άλλα σοβαρά προβλήματα που δεν γνωρίζετε γιατί δεν αξιωθήκατε ποτέ να περάσετε μια βόλτα από εκεί, όπως δεν έχει περάσει κι ο δήμαρχος, ο περιφερειάρχης, οι βουλευτές. 

Πάμε παρακάτω...ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο κ. Καραμαρίτης, όπως διαβάσατε παραπάνω ανέφερε ότι... Είναι μια πολύ μεγάλη ενέργεια που θα υλοποιηθεί και η οποία κοστίζει πολλά χρήματα, όμως ο περιφερειάρχης είναι αποφασισμένος να την προχωρήσει αφού βέβαια λυθεί το θέμα του θεσμικού πλαισίου αλλά και των εντελομένων, ώστε να είναι όλα νόμιμα

Όταν το εργασιακό σωματείο ενημερώθηκε για τις δηλώσεις, άμεσα τις έκανε γνωστές στην ΠΟΠΕΚΑΒ, η οποία ζήτησε το ακριβές ποσό ώστε να το προωθήσει στον υπουργό και να γίνει η σχετική τροποποίηση στο θεσμικό πλαίσιο.
Να προσπαθήσει δηλαδή να βοηθήσει στην πραγματοποίηση μιας ενέργειας που ο  κ. Καραμαρίτης δεν παρουσίασε ποτέ, ανέφερε μόνο ότι κοστίζει πολλά χρήματα. 
Ποια ήταν αυτή η ενέργεια ούτε ο ίδιος γνωρίζει αφού οι δηλώσεις έγιναν απλά για να γίνουν.

Τι ήταν να γίνει αυτό;

Ο κ. Καραμαρίτης εξαφανίσθηκε. Ο φόρτος εργασίας του έγινε τόσο μεγάλος που δεν μπορούσε να απαντήσει καν στα τηλέφωνα, πόσο μάλλον να συναντήσει τον πρόεδρο του σωματείου ώστε να του πει το ποσό που διατίθεται να ξοδέψει ο περιφερειάρχης.

Οι δηλώσεις δεν κοστίζουν τίποτα και οι Ροδίτες ξεχνάνε πολύ εύκολα.

Όπως καταλαβαίνετε οι δηλώσεις του κ. Καραμαρίτη ήταν ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ.

ΑΠΛΑ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΘΑ ''ΣΚΟΝΤΑΨΕΙ'' ΣΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ.

ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ Ε.Κ.Α.Β.


 ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΑΝΟΣ
ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου